• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Evenementen bij DE HEEREN VAN RINSMA

Jij weet natuurlijk al dat shoppen bij DE HEEREN VAN RINSMA in Gorredijk leuk, gezellig en vooral gemakkelijk is. Maar weet jij ook dat we daar graag een schepje bovenop doen? Check hier programma van de evenementen. Bel je vriend(en) of kom alleen en proef de passie die DE HEEREN VAN RINSMA jou keer op keer laten ervaren. Iedereen is welkom. Wij doen wat we beloven en verzamelen de beste ingrediënten voor jou op één plek.

Voordeel voor jou cheques cadeau

Voordeel voor jou cheques cadeau

Tot en met zaterdag 25 november
Speciaal voor de Rinsma members: Drie weken lang tot en met zaterdag 25 november, geven we 'Voordeel voor jou' cheques. Besteed je €75, dan krijg je 20 euro hiervan van ons cadeau. Vergeet je cheques niet mee te nemen!

Winterse verwenweken

Winterse verwenweken

Tot en met zaterdag 25 november
Kom samen genieten van een fijne wintersfeer en mooie aanbiedingen op het RINSMA MODEPLEIN. In de winkel trakteren we op een heerlijk stuk appeltaart in de winkel. Met bijzondere RINSMA momenten is het extra gezellig deze winter! Lees hier meer >

Fika voor twee

Fika voor twee

Iedere dag tussen 14.30 en 16.30 uur
Neem een welverdiende shopping pauze in het Grand Fashion Café. Kies een broodje of bestel koffie op zijn Zweeds inclusief Fika traktatie. Fika voor 2 personen bestaat uit koffie of thee met o.a. Kanel Bullar, Skumtopp, Kafferep en Vossenbessenlimonade voor €12,50.

Appeltaart traktatie

Appeltaart traktatie

Tot en met zaterdag 25 november
Tijdens de winterse novemberweken trakteren wij op een heerlijk stuk appeltaart bij de koffie. Genieten tussen het shoppen door van de winterse sferen in de winkel!  

Winterterras

Winterterras

Ieder weekend tijdens de novemberweken
Een winterterras bij DE HEEREN VAN RINSMA voor de deur met een knisperend vuurtje. Op zaterdag 18 en koopzondag 19 november met livemuziek van Murk en vlees aan het spit.

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 19 november | 12.00 - 17.00 uur
Ook op koopzondag kun je op het RINSMA MODEPLEIN gezellig winkelen. Laatste dag van het Feel Good Weekend bij ZIJ VAN RINSMA en geniet bij DE HEEREN VAN RINSMA van een knisperend vuurtje en livemuziek op het winterterras.