• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
Goed gastheerschap

Goed gastheerschap maakt shoppen leuker én makkelijker

Iedereen wil wel een complimentje over z'n kleding. Want wie er goed uitziet, zit lekker in zijn vel. Er is altijd oprecht interesse en alle tijd voor jou. De fashion professionals zijn getraind op de Rinsma Academy waarin goed gastheerschap centraal staat. Dit voordeel merk je meteen al bij binnenkomst. Daarnaast kunnen ze je maten en stijl vlot inschatten. Dat scheelt tijd in de paskamer. Wat overblijft is plezierig shoppen. En straks de complimenten, natuurlijk.

Benieuwd naar de mannen achter DE HEEREN VAN RINSMA? Zij stellen zich graag voor >

Goed gastheerschap

DE HEEREN VAN RINSMA staat voor je klaar; met raad en daad en een trotse glimlach. Exclusief voor jou! Dit is inclusief de volgende extra’s om jouw winkelplezier te vergroten én gemakkelijker te maken:

USP-los-02

Keuze uit meer dan 70 modemerken

DE HEEREN VAN RINSMA is een mannenmodewereld met een stoere, industriële 'look and feel' die gecombineerd wordt met de gezelligheid en huiselijkheid van een goed café. Het is een ‘one-stop-shopping’ in herenmode.

USP-los-06

Ruim aanbod gala- en gelegenheidskleding

Ontdek bij DE HEEREN VAN RINSMA een uitgebreide collectie kostuums en maatpakken inclusief accessoires zoals dassen, pochetten en schoenen. Alle topmerken zijn aanwezig om het onvergetelijk te maken.

USP-los-04

Deskundige fashion professionals

De fashion professionals bij DE HEEREN VAN RINSMA zijn opgeleid aan de Rinsma Academy. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en voorzien u van het beste kleedadvies.

USP-los-11

Gemakkelijk 24/7 online shoppen

Kom ook shoppen op de webshop. Lekker vanuit je luie stoel de nieuwste collecties bekijken en een nieuwe outfit samenstellen. Voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis.

USP-los-10

Vier speciale shopmogelijkheden

Liever shoppen op afspraak? Boek een personal shopper, dé uitkomst voor shoppen met gemak. Je kunt ook kiezen voor Snelshoppen, Online Shoppen of Manbox Shoppen om tijd te besparen. Klik hier voor meer informatie.

USP-los-15

Steenwijk Schoenen shop-in-shop

Bij DE HEEREN VAN RINSMA vind je een uitgebreide collectie aan schoenen. Steenwijk Schoenen heeft een shop-in-shop en beschikt over een collectie die perfect aansluit bij de uiteenlopende modecollecties in de winkel.

USP-los-07

Eigen vakkundige vermaakservice

De coupeuses staan voor je klaar om je kleding aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Om tegemoet te komen in de kosten, verrekenen wij 10% van de waarde van het betreffende artikel met de coupeusekosten (m.u.v. de opruimingsperiode). Woon je niet in de buurt, dan sturen wij het artikel gratis toe.

USP-los-12

Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook

Je kunt altijd op ons rekenen, we bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Bij de klantenservice kunt je terecht voor het retourneren van kleding, coupeuse-werkzaamheden, klachten, reserveringen en informatie. Je kunt ook bellen met de klantenservice (0513 468 050) of stel je vraag per mail.

usp-barbier

Huisbarbier 'Herenkappers De Vos'

Huisbarbier De Vos heeft een eigen pop-up shop. Ze zijn iedere vrijdag, zaterdag en koopzondagen aanwezig zijn om je te voorzien van een fris kapsel of goed geschoren baard.

USP-los-03

Gratis en makkelijk voor de deur parkeren

Rondom de winkel is er voldoende parkeerruimte. Parkeren is gratis, het gebruik van een parkeerschijf is verplicht. Heb je deze niet, dan lenen wij die graag uit.

USP-los-01

Geniet van een gratis kop koffie of drankje

Aan de bar kun je onder het genot van een lekker kop verse bonenkoffie of borrel een praatje maken met de barmannen.

USP-los-13

Gratis WiFi verbinding in de winkel

Tijdens het winkelen kun je bij DE HEEREN VAN RINSMA gebruik maken van een gratis WiFi verbinding.