• Voor 20:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
5

Goed gastheerschap maakt shoppen leuker én makkelijker

"Wat zie je er leuk uit!" Iedereen wil wel een complimentje over z'n kleding. Want wie er goed uitziet, voelt zich zeker en zit ook lekker in zijn vel. Medewerkers van DE HEEREN VAN RINSMA worden geselecteerd en getraind om jou het best mogelijke kleedadvies te geven. Dit gebeurt op de Rinsma Academy. Een intern opleidingstraject waarin ook goed gastheerschap centraal staat. Het voordeel hiervan merk je meteen al bij binnenkomst.

Verwacht bij DE HEEREN VAN RINSMA eerder de vraag "Heb je ook zin in verse bonenkoffie?", dan "Kan ik je helpen?". Er is altijd oprecht interesse in de klant en alle tijd voor een klant. Reden waarom je gratis kunt parkeren voor de deur. Want dat scheelt koopstress. Maar heeft iemand toch de behoefte om even snel iets aan te schaffen, dan kan dat natuurlijk ook. De fashion professionals zijn getraind om de maten en style van de klanten vlot op het oog in te schatten. Dat scheelt tijd in de paskamer. Wat overblijft is plezierig shoppen. En straks de complimenten, natuurlijk.

179 Rinsma Fashion

DE HEEREN VAN RINSMA staat voor je klaar; met raad en daad en een trotse glimlach. Exclusief voor jou! Dit is inclusief de volgende extra’s om jouw winkelplezier te vergroten én gemakkelijker te maken:

USP-los-02

Keuze uit meer dan 70 modemerken

DE HEEREN VAN RINSMA is een mannenmodewereld met een stoere, industriële 'look and feel' die gecombineerd wordt met de gezelligheid en huiselijkheid van een goed café. Het is een ‘one-stop-shopping’ in herenmode.

USP-los-06

Gala- en gelegenheidskleding

Ontdek bij DE HEEREN VAN RINSMA een uitgebreide collectie kostuums en maatpakken inclusief accessoires zoals dassen, pochetten en schoenen. Alle topmerken zijn aanwezig om het onvergetelijk te maken.

USP-los-04

Deskundig kleedadvies

De fashion professionals bij DE HEEREN VAN RINSMA zijn opgeleid aan de Rinsma Academy. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en voorzien u van het beste kleedadvies.

USP-los-11

Gemakkelijk 24/7 online shoppen

Kom ook shoppen op de webshop. Lekker vanuit je luie stoel de nieuwste collecties bekijken en een nieuwe outfit samenstellen. Voor 20.00 uur besteld, volgende dag in huis.

USP-los-10

Vier speciale shopmogelijkheden

Liever shoppen op afspraak? Boek een personal shopper, dé uitkomst voor shoppen met gemak. Je kunt ook kiezen voor Snelshoppen, Online Shoppen of Manbox Shoppen om tijd te besparen. Klik hier voor meer informatie.

USP-los-15

Uitgebreide schoenencollectie

Bij DE HEEREN VAN RINSMA vind je een uitgebreide collectie aan schoenen. Steenwijk Schoenen heeft een shop-in-shop en beschikt over een collectie die perfect aansluit bij de uiteenlopende modecollecties in de winkel.

USP-los-07

Eigen vakkundige vermaakservice

De coupeuses staan voor je klaar om uw kleding aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Om tegemoet te komen in de kosten, verrekenen wij 10% van de waarde van het betreffende artikel met de coupeusekosten (m.u.v. de opruimingsperiode). Woon je niet in de buurt, dan sturen wij het artikel gratis toe.

USP-los-12

100% Tevredenheidsgarantie

Je kunt altijd op ons rekenen, we bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Bij de klantenservice kunt je terecht voor het retourneren van kleding, coupeuse-werkzaamheden, klachten, reserveringen en informatie. Je kunt ook bellen met de klantenservice (0513 468 050) of stel je vraag per mail.

USP-los-08

Kindervertier voor de jongste gasten

Ook aan de jongste gasten is gedacht. Er is speelplek voor de kinderen met ruimte om lekker te kleuren en te spelen. Zo heb jij de handen vrij om lekker te shoppen.

USP-los-03

Gratis voor de deur parkeren

Rondom de winkel is er voldoende parkeerruimte. Parkeren is gratis, het gebruik van een parkeerschijf is verplicht. Heb je deze niet, dan lenen wij die graag uit.

USP-los-01

Geniet van een gratis kop koffie of drankje

Aan de bar kun je onder het genot van een lekker kop verse bonenkoffie of borrel een praatje maken met de barmannen.

USP-los-13

Gratis WiFi verbinding in de winkel

Tijdens het winkelen kun je bij DE HEEREN VAN RINSMA gebruik maken van een gratis WiFi verbinding.Maak kennis met de 4 speciale shopmomenten

Personal shoppen
Snel shoppen
Manbox shoppen
Online shop