• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
header-over-rinsma-modeplein

Over RINSMA MODEPLEIN

Het RINSMA MODEPLEIN, verrassend veelzijdig in mode voor jou, een diversiteit aan kledingstijlen door de 250 modemerken en de kleinere, maar ook de grotere dames- en herenmaten. Door de unieke modeformule van dit hechte familiebedrijf laten de winkels op het modeplein jou zien, dat zij je met een hoog servicelevel en enthousiaste Fashion Professionals steeds weer weten te inspireren. Winkelen op het RINSMA MODEPLEIN doe je met een brede glimlach.

pagina-over-modepleinV2_07

ZIJ VAN RINSMA

Dames, welke stijl je ook draagt, welke pasvorm je ook past, kies hip voor de heb of bijzonder voor een speciale gelegenheid zoals een trouwerij. Door het uiteenlopende aanbod modemerken bij ZIJ VAN RINSMA, maar ook door de doortastende kijk op jouw modewensen en het enthousiasme van de Fashion Professionals kun jij bij ons altijd slagen. Wil je hulp bij het vinden van je eigen stijl, informeer naar de mogelijkheden van de personal shop service.

pagina-over-modepleinV2_10

DE HEEREN VAN RINSMA

Bij DE HEEREN VAN RINSMA bieden we mannen zoals jij gemak. Een robuust ingedeelde mannenmode winkel in een statig pand. Groot zonder groots te zijn en overzichtelijk van opzet. De Fashion Professionals begeleiden je met veel plezier en passie langs de smaakvolle merken. Kom langs voor een stoere of klassieke outfit, bijpassende schoenen en zelfs voor een goed kapsel kun je bij ons terecht. Zien we je na het shoppen aan de bar? Kies voor easy, kies voor DE HEEREN VAN RINSMA.

pagina-over-modepleinV2_12

Lekker eten & drinken in het Grand Fashion Café

Voor winkelen op het RINSMA MODEPLEIN in het Friese Gorredijk neem je de tijd. Kom alleen, samen met je partner of neem je moeder of vriendinnen mee. Ben je tijdens of na het shoppen toe aan een goede koffie met (eigengemaakte) taart, een smaakvolle lunch of andere lekkernij van de menukaart. Bezoek dan het gezellige Grand Fashion Café op de eerste etage bij ZIJ VAN RINSMA, gemakkelijk voor jou, knapperig lekker en altijd vers bereid.

pagina-over-modepleinV2_14

Steenwijk Schoenen

Heb jij de smaak op het RINSMA MODEPLEIN goed te pakken of wil je simpelweg een elegant paar schoenen van een goed lopend merk? Oriënteer je bij de shop van Steenwijk Schoenen. Elk seizoen afgestemd op het modebeeld, de keuze is aan jou.

pagina-over-modepleinV2_17

Huisbarbier De Vos

Heb jij de ambachtelijke knip- en scheerkunsten al ontdekt bij huisbarbier De Vos? Combineer je bezoek aan de HEEREN VAN RINSMA met een afspraak bij deze authentieke huisbarbier. Alles onder één dak, gemakkelijk en exclusief voor jou.

pagina-over-modepleinV2_20

Qulotte Lingerie & Badmode

Je outfit komt het mooist tot zijn recht in een fijne kwaliteit lingerie en het juiste ondergoed. Qulotte weet precies hoe het (goed) zit bij de dames, maar ook voor de heren is er volop keus. Wees kritisch op jezelf & profiteer van het ruime aanbod.

Albert Heijn, Poiesz en Hema

Meer op het plein

Kies voor ultiem koopgemak, want ook de Albert Heijn, Gall & Gall, Etos, Poiesz en de Hema zijn op steenworp afstand van het RINSMA MODEPLEIN te vinden. Lekker makkelijk, gratis parkeren, het mooiste & het beste op één plein, speciaal voor jou.