• Voor 20:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Over Rinsma Modeplein (Zij & De Heeren van Rinsma)

_MG_8548 kopiëren

Met maar liefst 250 modemerken voor dames en heren is RINSMA MODEPLEIN één van de grootste modewinkels van Nederland. Gedreven door waarden en tradities zijn we altijd, sinds 1888, dicht bij onszelf gebleven; adviseren en dienstbaar zijn in hart en nieren. Met persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat u het exclusieve middelpunt bent. Wij zullen altijd dat extra stapje zetten om uw verwachtingen te overtreffen en u te blijven verrassen. Voor ons geen groter plezier dan u een plezier te kunnen doen.

Het RINSMA MODEPLEIN: twee winkels één gedachte. ZIJ VAN RINSMA, waar persoonlijke beleving en inspiratie centraal staat. En DE HEEREN VAN RINSMA, een mannenmode wereld waarmee we inspelen op gemak en gezelligheid voor de man.

Twee winkels, één gedachte: Exclusief voor jou!

Twee winkels

We vinden het belangrijk om in beweging te blijven om aanbod en service steeds af te stemmen op uw modewensen. En die wensen zijn steeds weer anders. Want mode is niet alleen maar kleding, mode is het leven. U wilt zich lekker voelen en de juiste kleding helpt daarbij. Hoe klein of groot het moment: we staan voor u klaar. We zijn er met advies en inspiratie. Met liefde voor mode en oog voor persoonlijkheid.  Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje te zetten. RINSMA MODEPLEIN staat voor u klaar; met raad en daad en een trotse glimlach.

Dames en heren foto

                                     Lees meer over 
ZIJ VAN RINSMA

                               Lees meer over
DE HEEREN VAN RINSMA


hofleverancier-logo

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Ter gelegenheid van ons 125-jarig bestaan heeft Koning Willem-Alexander besloten ons het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" te verlenen. Een predicaat waar we bijzonder trots op zijn!
Lees meer >

Onderste foto