• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
header-over-rinsma-modeplein

Over Rinsma Modeplein (Zij & De Heeren van Rinsma)

Wat begon met een pand van 500m2 is nu meer dan 4250 m2 geworden met maar liefst 250 modemerken voor dames en heren. Bij het Rinsma Modeplein kun shop je de laatste mode, voor iedereen die er goed uit wilt zien.

Je kunt compleet met accessoires, lingerie (Qulotte Lingerie & Badmode), schoenen (shop-in-shop Steenwijk Schoenen), beauty en geuren de deur uit gaan. Bij DE HEEREN VAN RINSMA word je in het weekend voorzien van fris kapsel door huisbarbier De Vos (Herenkappers de Vos). In het Grand Fashion Café op de eerste verdieping bereidt de kok heerlijk verse broodjes, luxe salades, verrassende tussendoortjes en lekkere drankjes. Daarnaast organiseren we bijzondere evenementen. Kortom, een dagje uit bij RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit!

Onlangs is het familieportret van de familie Rinsma te zien geweest in het WNL-programma 'Allemaal Familie'.
Deze is hier te bekijken >

4-luik-info-paginaV2

Wat winkelen bij RINSMA MODEPLEIN verder zo bijzonder maakt? De gastvrijheid en service! Het grote succes is dat we voor iedereen klaarstaan om hen mooi en blij te maken. Iedereen wil zich lekker voelen en de juiste kleding helpt daarbij.

Het is belangrijk om in beweging te blijven om aanbod en service steeds af te stemmen op ieders modewensen. Hoe klein of groot het moment: we staan voor je klaar. Met passie voor mode en oog voor jouw persoonlijkheid. Verwacht ook extra’s zoals een heerlijke kop verse bonenkoffie, gratis voor de deur parkeren, een eigen vakkundige vermaak service en voor degenen die liever willen shoppen op afspraak zijn er personal shopper arrangementen.

Het RINSMA MODEPLEIN: twee winkels één gedachte. ZIJ VAN RINSMA, waar persoonlijke beleving en inspiratie centraal staat. En DE HEEREN VAN RINSMA, een mannenmode wereld waarmee we inspelen op gemak en gezelligheid.

4-luik-info-pagina-cafe

                                     Lees meer over 
ZIJ VAN RINSMA

                               Lees meer over
DE HEEREN VAN RINSMA


hofleverancier-logo

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Ter gelegenheid van ons 125-jarig bestaan heeft Koning Willem-Alexander besloten ons het recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" te verlenen. Een predicaat waar we bijzonder trots op zijn!
Lees meer >