• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Acties & events op het RINSMA MODEPLEIN

Een moment op het RINSMA MODEPLEIN verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen of leuke acties. bij ZIJ VAN RINSMA en DE HEEREN VAN RINSMA is altijd wat te beleven.

Van harte welkom!

2e jeans halve prijs!

2e jeans halve prijs!

In de herfstvakantie t/m koopzondag 29 oktober
Geen beter moment om te shoppen dan in de herfstvakantie. Het goede nieuws is in de winkel is elke 2e jeans 50% korting. Voor zowel mannen als vrouwen is er volop variatie! Maar één denim nodig? Deel de korting met een vriend(in) of familielid, want shoppen met z'n tweeën is altijd gezelliger! Lees hier meer >

Maak kans op een gratis jeans!

Maak kans op een gratis jeans!

In de herfstvakantie t/m koopzondag 29 oktober
Wij geven iedere dag t/m zondag 29 oktober een gratis jeans weg! Bij iedere aankoop in de winkel speel je mee. Vul het ticket in wat je bij de kassa krijgt en deponeer het in de daarvoor bestemde boxen. Iedere volgende ochtend wordt de winnaar bekend gemaakt. Good Luck!

Koffie met gebak

Koffie met gebak

September en oktober
Iedere dinsdag, woensdag en donderdag trakteren we bij DE HEEREN VAN RINSMA op een heerlijk punt gebak bij de koffie.

Goed geknipt

Goed geknipt

Iedere vrijdag, zaterdag en koopzondagen
Maak je nieuwe outfit compleet. De huisbarbier van DE HEEREN VAN RINSMA is ieder weekend aanwezig om je te voorzien van een fris kapsel. Plan hier gemakkelijk een afspraak >

Vrijdagavond Shopavond

Vrijdagavond Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week op het RINSMA MODEPLEIN. We maken het je graag gemakkelijk: een lekker hapje of driegangenmenu in het Grand Fashion Café en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkels. Een mooi begin van het weekend!