• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Drie weken verwenvoordeel tot en met zaterdag 25 november

Kom samen genieten van mooie aanbiedingen en een fijne wintersfeer op het RINSMA MODEPLEIN. Met bijzondere RINSMA momenten is het extra gezellig deze winter! Bekijk hier de highlights:

Voordeel voor jou cheques cadeau

Voordeel voor jou cheques cadeau

Tot en met zaterdag 25 november
Speciaal voor de Rinsma members: Drie weken lang tot en met zaterdag 25 november, geven we 'Voordeel voor jou' cheques. Besteed je €75, dan krijg je 20 euro hiervan van ons cadeau. Vergeet je cheques niet mee te nemen!

Fika voor twee

Fika voor twee

Iedere dag tussen 14.30 en 16.30 uur
Neem een welverdiende shopping pauze in het Grand Fashion Café. Kies een broodje of bestel koffie op zijn Zweeds inclusief Fika traktatie. Fika voor 2 personen bestaat uit koffie of thee met o.a. Kanel Bullar, Skumtopp, Kafferep en Vossenbessenlimonade voor €12,50.

Appeltaart traktatie

Appeltaart traktatie

Tot en met zaterdag 25 november
Tijdens de winterse novemberweken trakteren wij op een heerlijk stuk appeltaart bij de koffie. Genieten tussen het shoppen door van de winterse sferen in de winkel!  

Feel Good Weekend

Feel Good Weekend

Zaterdag 18 en koopzondag 19 november
Livemuziek, diverse workshops, make-up advies, massages, blijmakers en af en toe een spontaan compliment van de complimentenmeisjes bij ZIJ VAN RINSMA. Omdat je het verdient! Lees hier meer info >

Winterterras

Winterterras

Ieder weekend tijdens de novemberweken
Een winterterras bij DE HEEREN VAN RINSMA voor de deur met een knisperend vuurtje. Op zaterdag 18 en koopzondag 19 november met livemuziek van Murk en vlees aan het spit.