• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
sparenvoorshoptegoed-header

Profiteer van extra service en voordeel

Member worden bij RINSMA MODEPLEIN voelt als een warm bad. Een privilege exclusief voor jou als Rinsma member is dat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste collecties, bijzondere events en acties. Regelmatig ontvang je uitnodigingen speciaal voor Rinsma members. Maar ook e-mail nieuwsbrieven over de nieuwste trends, leuke aanbiedingen en prijsvragen. Daarnaast word je meteen lid van het Rinsma Magazine. Een glossy magazine boordevol fashion en inspiratie.

Wil je Rinsma member worden? Maak nu een account aan en ontvang direct een introductiecheque van €12,50. Deze is te besteden in de winkel van ZIJ VAN RINSMA, DE HEEREN VAN RINSMA of online.

WORD RINSMA MEMBER >

Wanneer je geregistreerd bent bewaren we je voorkeuren. Zo weten we precies wat je wensen zijn. Super handig toch? En niet te vergeten, in mei & november een extra memberbonus! Of wat dacht je van als eerste op de hoogte zijn van de outlet sale? Redenen genoeg om je in te schrijven!

Voordelen Rinsma member

ZIJ VAN RINSMA

Bij ZIJ VAN RINSMA is een extra privilege het automatisch sparen voor shoptegoed. Voor elke €50,- die je in de winkel of webshop besteed wordt, registreren wij automatisch één spaarpunt. Bij 10 spaarpunten wordt €20,- naar je toegestuurd. De spaarpunten tellen en sturen we bij de start van iedere maand.

dames cheque

DE HEEREN VAN RINSMA

Als heer word je ondergedompeld in een echte mannenwereld. Bij De HEEREN VAN RINSMA maken we winkelen graag gemakkelijk en gezellig. Zo staat er altijd een lekkere kop verse bonenkoffie voor je klaar of een drankje aan de bar en is ieder weekend de huisbarbier aanwezig die je voorziet van een fris kapsel.

groot herenbiljet_deff_2

Alle voordelen op een rijtje

  • Als eerste op de hoogte van de nieuwste collecties, acties & events en aanbiedingen;
  • In mei en november een member bonus van €20;
  • Je ontvangt twee keer per jaar het Rinsma Magazine;
  • Je voorkeuren van je vorige aankoop worden bewaard, zo weten wij precies je wensen;
  • Kopen = sparen voor shoptegoed bij ZIJ VAN RINSMA;
  • Als eerste op de hoogte van de outlet sale;
  • De coupeuses staan altijd voor je klaar om kleding te vermaken.