• Voor 20:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Vier etages met meer dan 250 vooraanstaande vrouwenmodemerken

Mode, stijl en trends veranderen continu. Dat was al toen we in het jaar 1888 van start zijn gegaan. Met onze persoonlijke benadering er voor zorgen dat u het exclusieve middelpunt bent. Voor ons geen groter plezier dan iemand een plezier te kunnen doen. U blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten.

Bij ons is altijd wat te beleven en wij verrassen u graag met bijzondere acties en events:

Dakterras geopend

Dakterras geopend

Het dakterras al ontdekt? Op ons heerlijk zonnige en windvrije terras kan heerlijk worden genoten van gerechten van het Grand Fashion Café. Bekijk alvast de menukaart, eet smakelijk!

FINAL SALE | Halve prijzen!

FINAL SALE | Halve prijzen!

Maandag 17 t/m zaterdag 29 juli

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe collecties. Tijd om rigoureus afscheid te namen van het oude. Vanaf nu 50-70% korting op de gehele zomercollectie. Shop ook online >

MarcCain collectiepresentatie

MarcCain collectiepresentatie

Vrijdag 1 september
Zij presenteert de nieuwe Marc Cain collectie op de catwalk! Modellen showen de nieuwste collectie. Voor u staat een hapje en drankje klaar. De showtijden zijn om 11.00, 13.30 en 15.00. Bij aankoop van Marc Cain deze dag ontvangt u een mooie gift.  
Bekijk hier de collectie van MarcCain >

Openingsweekend

Openingsweekend

1, 2 & 3 september
Zij is klaar voor een nieuw modeseizoen! Raak geïnspireerd tijdens ons openingsweekend. Maak kennis met de nieuwste collecties van onze merken. Er staat een hapje en drankje voor u klaar en er zijn diverse extra's. Houd deze pagina in de gaten!