• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Laat je inspireren door al het moois bij ZIJ VAN RINSMA

Een dagje bij ZIJ VAN RINSMA verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Laat u inspireren door nieuwe merken, inspirerende collectie presentaties en exclusieve modeshows van de mooiste merken.

Bij ZIJ VAN RINSMA is altijd wat te beleven en wij verrassen graag met bijzondere acties & events:

Winterse verwenweken

Winterse verwenweken

Tot en met zaterdag 25 november
Kom samen genieten van een fijne wintersfeer en mooie aanbiedingen op het RINSMA MODEPLEIN. In de winkel trakteren we op een heerlijk stuk appeltaart. Met bijzondere RINSMA momenten is het extra gezellig deze winter! Lees hier meer >

Voordeel voor jou cheques cadeau

Voordeel voor jou cheques cadeau

Tot en met zaterdag 25 november
Speciaal voor de Rinsma members: Drie weken lang tot en met zaterdag 25 november, geven we 'Voordeel voor jou' cheques. Besteed je €75, dan krijg je 20 euro hiervan van ons cadeau. Vergeet je cheques niet mee te nemen!

Fika voor twee

Fika voor twee

Iedere dag tussen 14.30 en 16.30 uur
Neem een welverdiende shopping pauze in het Grand Fashion Café. Kies een broodje of bestel koffie op zijn Zweeds inclusief Fika traktatie. Fika voor 2 personen bestaat uit koffie of thee met o.a. Kanel Bullar, Skumtopp, Kafferep en Vossenbessenlimonade voor €12,50.

Appeltaart traktatie

Appeltaart traktatie

Tot en met zaterdag 25 november
Tijdens de winterse novemberweken trakteren wij op een heerlijk stuk appeltaart bij de koffie. Genieten tussen het shoppen door van de winterse sferen in de winkel!

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 19 november | 12.00 - 17.00 uur
Ook op koopzondag kun je op het RINSMA MODEPLEIN gezellig winkelen. Laatste dag van het Feel Good Weekend bij ZIJ VAN RINSMA en geniet bij DE HEEREN VAN RINSMA van een knisperend vuurtje en livemuziek op het winterterras.

Feel Good Weekend

Feel Good Weekend

Zaterdag 18 en koopzondag 19 november
Livemuziek, diverse workshops, make-up advies, massages, blijmakers en af en toe een spontaan compliment van de complimentenmeisjes bij ZIJ VAN RINSMA. Omdat je het verdient! Lees hier meer info >