• Voor 20:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Laat je inspireren door al het moois bij ZIJ VAN RINSMA

Een dagje bij ZIJ VAN RINSMA verveelt nooit! Blijvend verrassen lukt alleen als we de verwachtingen overstijgen en altijd weer dat extra stapje durven te zetten. Bijvoorbeeld met inspirerende evenementen op het gebied van fashion, beauty & lifestyle. Laat u inspireren door nieuwe merken, inspirerende collectie presentaties en exclusieve modeshows van de mooiste merken.

Bij ZIJ VAN RINSMA is altijd wat te beleven en wij verrassen graag met bijzondere acties & events:

Vrijdagavond Shopavond

Vrijdagavond Shopavond

Iedere vrijdagavond tot 21.00 uur
Lekker shoppen op de leukste avond van de week. We maken het je graag gemakkelijk: een lekker hapje of driegangenmenu in het Grand Fashion Café en daarna uitgebreid de tijd nemen in de winkel. Een mooi begin van het weekend! Vrijdag 22 september open tot 22.00 uur

Grote Modeshow

Grote Modeshow

Vrijdag 22 september
De nieuwe najaarsmode verdient een grote aankondiging. Daarom een grote modeshow in theater De Skans in Gorredijk. Maak kennis met de nieuwste collecties van alle modemerken. Het belooft een spectaculair uitje te worden met livemuziek, entertainment door Van der Lei Showproducties en alle nieuwe trends. Reserveer hier uw kaarten >

Koopzondag

Koopzondag

Zondag 24 september | 12.00 - 17.00 uur
Op zoek naar de leukste, trendy herfstitems maar doordeweeks geen tijd om te shoppen? Kom dan gezellig winkelen op zondag! Start de shopmiddag met een heerlijke lunch in het Grand Fashion Café om vervolgens te slagen voor de perfecte herfstoutfit! Van harte welkom!

Jassenflitsen

Jassenflitsen

Zaterdag 30 september
Het moment voor een nieuwe winterjas. Modellen showen verschillende jassen uit de nieuwe collectie én er zijn winterse hapjes en drankjes. De fashion professionals leggen graag uit welke jas het beste past bij welke gelegenheid.