• Voor 21:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
4-luik-info-pagina-gelegenheidskleding aangepast V3

Gelegenheidskleding

Ontdek op de loft (tweede etage) bij ZIJ VAN RINSMA de grootste collectie gelegenheidskleding van Nederland. Wij geven je zekerheid om te stralen op ieder feest! Kijk je ogen uit, er is veel keus in mooie avondjurken, stijlvolle outfits en opvallende, bijpassende accessoires. Het is de ultieme uitdaging van onze Fashion Professionals om voor jou en met jou het beste uit de collectie te halen. Alleen de beste service is goed genoeg. Reserveer voor het beste, persoonlijke advies het gala-arrangement. Of je nu op zoek bent naar kleding voor een bruiloft, diploma uitreiking, een gala of andere speciale gelegenheden, in Gorredijk zijn alle topmerken aanwezig om deze dagen onvergetelijk te maken! Bekijk online de merken of bezoek de speciale 'loft' in de winkel.

Shop gelegenheidskleding

Gelegenheidskleding overzicht

Ook voor de heren
Bij DE HEEREN VAN RINSMA ben je op het juiste adres voor gelegenheidskleding voor de man. Of je nu op zoek bent naar trouwkleding voor de grote dag, gast bent op een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid, bij DE HEEREN VAN RINSMA zijn de beste merken aanwezig om er een fantastische dag van te maken. Bekijk online de collectie pakken of bezoek de winkel op het RINSMA MODEPLEIN.

Qulotte Lingerie & Badmode
Op het RINSMA MODEPLEIN vind je nu ook deze lingeriezaak met mooie merken, pasvormen en stoffen. Dit maakt het shoppen voor de perfecte outfit nog makkelijker. Die prachtige, stijlvolle outfit wordt nóg mooier met de juiste lingerie eronder. Naast lingerie en badmode kun je hier terecht voor shapewear, onder-, been,- en nachtmode. Met de juiste set staat alles beter!