• Voor 20:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland

Wie is zij

163 Rinsma Fashion

Trends, stijl en mode veranderen continu. Voorop lopen in de mode is erg van belang. ZIJ VAN RINSMA heeft een uitgebreide collectie bestaande uit 250 vooraanstaande modemerken voor elke vrouw, van elke leeftijd, voor elk budget en voor elke stijl. Van stijlvol tot sportief, trendy tot klassiek en van eigentijdse tot luxe mode; er is voor ieder wat wils! De fashion professionals zijn opgeleid aan de Rinsma Academy. Ze denken mee, maken verrassende combinaties en hebben oog voor detail. Liever shoppen op afspraak? Boek een personal shopper. Wij verrassen u graag met bijzondere evenementen zoals modeshows en stijldagen.

Wie is zij

ZIJ VAN RINSMA staat voor u klaar; met raad en daad en een trotse glimlach. Exclusief voor jou! Dit is inclusief de volgende extra’s om uw winkelplezier te vergroten én gemakkelijker te maken:

USP-los-02

250 vooraanstaande modemerken

ZIJ VAN RINSMA heeft een uitgebreide collectie voor elke vrouw, van elke leeftijd, voor elk budget en voor elke stijl. Voor het gemak is er in de winkel een lift aanwezig.

USP-los-04

Deskundig kleedadvies

De fashion professionals bij ZIJ VAN RINSMA zijn opgeleid aan de Rinsma Academy. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en voorzien u van het beste kleedadvies.

USP-los-10

Personal shopper arrangementen

Liever shoppen op afspraak? Boek een personal shopper, dé uitkomst voor shoppen met gemak. Boek nu uw personal shop arrangement. Bel voor een afspraak naar 0513 468 050 of schrijf u in via het aanmeldingsformulier.

USP-los-12

100% Tevredenheidsgarantie

U kunt altijd op ons rekenen, we zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bij de klantenservice kunt u terecht voor het retourneren van kleding, coupeuse-werkzaamheden, klachten, reserveringen en informatie. U kunt ook bellen met de klantenservice op 0513 468 050, of stel uw vraag per mail.

USP-los-11

Gemakkelijk 24/7 online shoppen

Kom ook eens shoppen op de webshop van ZIJ VAN RINSMA. Lekker vanuit uw luie stoel de nieuwste collecties bekijken en een nieuwe outfit samenstellen. Voor 20.00 besteld, volgende dag in huis.

USP-los-08

Kindervertier voor de jongste gasten

Ook aan de jongste gasten is gedacht. Op de eerste etage is speelplek voor de kinderen met ruimte om lekker te kleuren en te spelen. Zo heeft u de handen vrij om lekker te shoppen.

USP-los-01

Geniet van een lekkere kop koffie

In de winkel kunt u onder het genot van een lekker kop verse bonenkoffie of borrel het laatste nieuws uit de kranten lezen.

USP-los-14

Collectie beauty en geuren

De collectie van ZIJ VAN RINSMA  is aangevuld met een 'beauty en geuren' zoals geurkaarsen, geuren en make-up. Deze collectie vindt u in de Loft en online.

USP-los-05

Het Grand Fashion Café

Even bijkomen van alle mode-impressies? Geniet van diverse smaakmakende broodjes, luxe salades, verrassende tussendoortjes en lekkere drankjes.

USP-los-06

Gala- en gelegenheidskleding

Ontdek bij ZIJ VAN RINSMA de grootste collectie gelegenheidskleding van Nederland. Een uniek assortiment prachtige dameskleding met bijpassende accessoires. Alle topmerken zijn aanwezig om het onvergetelijk te maken.

USP-los-07

Eigen vakkundige vermaakservice

De coupeuses staan voor u klaar om uw kleding aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Om tegemoet te komen in de kosten, verrekenen wij 10% van de waarde van het betreffende artikel met de coupeusekosten (m.u.v. de opruimingsperiode). Woont u niet in de buurt, dan sturen wij het artikel gratis toe.

USP-los-09

Uitgebreide schoenencollectie

Bij ZIJ VAN RINSMA vindt u een uitgebreide collectie aan schoenen op de tweede etage. Steenwijk Schoenen heeft een shop-in-shop en beschikt over een collectie die perfect aansluit bij de uiteenlopende modecollecties in de winkel.

USP-los-03

Gratis voor de deur parkeren

Rondom ZIJ VAN RINSMA is er voldoende parkeerruimte. U kunt 3 uren gratis parkeren met een parkeerschijf. Heeft u deze niet, dan lenen wij die graag uit.

USP-los-13

Gratis WiFi verbinding in de winkel

Tijdens het winkelen kunt u bij ZIJ VAN RINSMA gebruik maken van een gratis WiFi verbinding.

160 Rinsma Fashion
plattegrond