• Voor 20:00 besteld, morgen gratis in huis
  • Één van de grootste modewinkels van Nederland
23

Wie is ZIJ

ZIJ VAN RINSMA; een verwachting overstijgende service en een ruim aanbod van 250 voor jou samengestelde mix van modemerken. Het zit al jaren in onze genen om jou te verrassen. Verrassen met eigentijdse mode inspiratie, enerverende evenementen en de juiste aandacht voor details. Bij ZIJ VAN RINSMA ben je onze gast. De Fashion Professionals ontvangen je met een warme glimlach. Echte professionals, die niet meepraten maar meedenken vanuit hun passie voor mode. Zij worden bijgeschoold op de RINSMA ACADEMY. Ontspannen winkelen begint met een fijne sfeer. Zodat jij je elke keer als je ons pand binnenloopt ook daadwerkelijk gast voelt. Wij zijn er voor jou en dat voel je.

19

ZIJ VAN RINSMA staat voor je klaar; met raad en daad en een trotse glimlach. Exclusief voor jou! Dit is inclusief de volgende extra’s om uw winkelplezier te vergroten én gemakkelijker te maken:

USP-los-02

250 vooraanstaande modemerken

ZIJ VAN RINSMA heeft een uitgebreide collectie voor elke vrouw, van elke leeftijd, voor elk budget en voor elke stijl. Voor het gemak is er in de winkel een lift aanwezig.

USP-los-04

Deskundig kleedadvies

De Fashion Professionals bij ZIJ VAN RINSMA zijn opgeleid aan de Rinsma Academy. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en voorzien jou van het beste kleedadvies.

USP-los-10

Personal shopper arrangementen

Liever shoppen op afspraak? Boek een personal shopper, dé uitkomst voor shoppen met gemak. Boek nu jouw personal shop arrangement. Bel voor een afspraak naar 0513 468 050 of schrijf je in via het aanmeldingsformulier.

USP-los-12

100% Tevredenheidsgarantie

Je kunt altijd op ons rekenen, we zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Bij de klantenservice kunt je terecht voor het retourneren van kleding, coupeuse-werkzaamheden, klachten, reserveringen en informatie. Je kunt ook bellen met de klantenservice op 0513 468 050, of stel je vraag per mail.

USP-los-11

Gemakkelijk 24/7 online shoppen

Kom ook eens shoppen op de webshop van ZIJ VAN RINSMA. Lekker vanuit je luie stoel de nieuwste collecties bekijken en een nieuwe outfit samenstellen. Voor 20.00 besteld, volgende dag in huis.

USP-los-08

Kindervertier voor de jongste gasten

Ook aan de jongste gasten is gedacht. Op de eerste etage is speelplek voor de kinderen met ruimte om lekker te kleuren en te spelen. Zo heb jij de handen vrij om lekker te shoppen.

USP-los-01

Geniet van een lekkere kop koffie

In de winkel kun je onder het genot van een lekker kop verse bonenkoffie of borrel het laatste nieuws uit de kranten lezen.

USP-los-14

Collectie beauty en geuren

De collectie van ZIJ VAN RINSMA  is aangevuld met een 'beauty en geuren' zoals geurkaarsen, geuren en make-up. Deze collectie vind je in de Loft en online.

USP-los-05

Het Grand Fashion Café

Even bijkomen van alle mode-impressies? Geniet van diverse smaakmakende broodjes, luxe salades, verrassende tussendoortjes en lekkere drankjes.

USP-los-06

Gala- en gelegenheidskleding

Ontdek bij ZIJ VAN RINSMA de grootste collectie gelegenheidskleding van Nederland. Een uniek assortiment prachtige dameskleding met bijpassende accessoires. Alle topmerken zijn aanwezig om het onvergetelijk te maken.

USP-los-07

Eigen vakkundige vermaakservice

De coupeuses staan voor je klaar om uw kleding aan te passen aan jouw persoonlijke wensen. Om tegemoet te komen in de kosten, verrekenen wij 10% van de waarde van het betreffende artikel met de coupeusekosten (m.u.v. de opruimingsperiode). Woon je niet in de buurt, dan sturen wij het artikel gratis toe.

USP-los-09

Uitgebreide schoenencollectie

Bij ZIJ VAN RINSMA vind je een uitgebreide collectie aan schoenen op de tweede etage. Steenwijk Schoenen heeft een shop-in-shop en beschikt over een collectie die perfect aansluit bij de uiteenlopende modecollecties in de winkel.

USP-los-03

Gratis voor de deur parkeren

Rondom ZIJ VAN RINSMA is er voldoende parkeerruimte. Je kunt 3 uren gratis parkeren met een parkeerschijf. Heb je deze niet, dan lenen wij die graag uit.

USP-los-13

Gratis WiFi verbinding in de winkel

Tijdens het winkelen kun je bij ZIJ VAN RINSMA gebruik maken van een gratis WiFi verbinding.

13
plattegrond